Home / Over ons

Over ons

Wie en wat is NU’91 eigenlijk? Hoe zijn we ontstaan en waar maken we ons sterk voor? Benieuwd? Je vindt het allemaal op deze ‘Over ons’-pagina.

 

Snel naar

Stella Salden en leden

Zorg dat je erbij komt

NU’91 is de enige onafhankelijke beroepsorganisatie voor zorgprofessionals. Dit betekent dat jij als zorgprofessional er niet alleen voor staat. Wij helpen je bij persoonlijke vraagstukken die spelen op de werkvloer en bieden een luisterend oor. Indien nodig zorgen we ook voor juridisch advies en bijstand. En daar blijft het niet bij. Jouw stem telt! We nemen jouw mening dan ook altijd mee tijdens onderhandelingen die gaan over arbeidsvoorwaarden of een nieuwe cao. Daarbij zijn we namens jou gesprekspartner bij de overheid, politiek en andere beslissingsmakers. Als lid van NU’91 wordt jouw stem nog luider gehoord. Zorg dat je erbij komt, want samen sta jij sterker!

Word lid

Organisatie

NU’91 is een beroepsorganisatie, waarvan Stella Salden de bestuurder en voorzitter is, ondersteund door een bureau met ongeveer dertig medewerkers. Omdat we zoveel leden hebben, werken we niet met een algemene ledenvergadering, maar met een ledenraad. Daarnaast is er een raad van toezicht. Benieuwd wie hierbij betrokken zijn? Maak kennis met de ledenraad en raad van toezicht.

Verder naar organisatie

FLOOR/HET BLAD

Het ledenmagazine HET BLAD van NU’91 verscheen t/m eind 2020 bij onze leden in de brievenbus. De afgelopen edities digitaal inkijken en lezen kan via onderstaande button. Vanaf 2021 ontvangen leden het magazine FLOOR met uiteraard ook nieuws over NU’91.

Digitaal lezen

Vacatures

Op zoek naar een baan waar je impact kan maken? Bekijk snel onze vacatures!

Ga naar vacatures