x

optimale ervaring

Als u optimaal van onze website wilt genieten, raden we u aan uw browser bij te werken naar de meest recente versie.
chrome mf ie
Inloggen

Word NU lid van NU’91

Kies nu voor een passend lidmaatschap

(€ 12,95 per maand)
Genoemde prijzen gelden voor 2015 en zijn op basis van automatische incasso.
U dient een kopie van het bewijs van inschrijving te overleggen.
(€ 4,85 per maand)
Genoemde prijzen gelden voor 2015 en zijn op basis van automatische incasso.
(€ 6,65 per maand voor inkomens < minimumloon)
Reductielidmaatschap: € 6,65 per maand. Voor leden met een inkomen beneden het minimumloon. Om aanspraak op het reductielidmaatschap te maken, vraagt NU´91 een schriftelijke onderbouwing.
(€ 10,95 per persoon per maand)
Partners delen het zelfde adres en ontvangen één exemplaar van Zorg anno NU

Combilidmaatschap Voor leden van de onderstaande, bij NU'91 aangesloten beroepsverenigingen geldt een speciaal voordelig tarief. (Klik op de naam voor meer informatie)

EADV
Diabetesverpleegkundigen kunnen direct lid worden van het EADV, de beroepsvereniging voor diabetes-verpleegkundigen. Zij betalen dan € 6,65 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 145,- per jaar voor het lidmaatschap van het EADV.
,
NVAM
Anesthesiemedewerkers kunnen direct lid worden van de NVAM, Nederlandse vereniging van Anesthesiemedewerkers. Zij betalen dan € 6,65 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 85,- per jaar voor het lidmaatschap van de NVAM.
,
BRV
Recovery verpleegkundigen kunnen direct lid worden van de BRV, Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen. Zij betalen dan € 6,65 per maand voor het NU´91 lidmaatschap en € 55 per jaar voor het lidmaatschap van de BRV.
,
LVO
Operatie-assistenten kunnen direct lid worden van de LVO, Landelijke Vereniging van Operatie-assistenten. Zij betalen het eerste jaar € 5,- per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 86,- per jaar voor het lidmaatschap van de LVO. Na het eerste jaar wordt het NU´91 lidmaatschap verhoogd naar € 6,65 per maand.
,
Donor
Donatiefunctionarissen kunnen direct lid worden van Donor, beroepsvereniging voor donatiefunctionarissen. Zij betalen dan € 6,65 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 96,- per jaar voor het lidmaatschap van Donor.
,
LVMS
MS-verpleegkundigen kunnen direct lid worden van de LVMS, Landelijke Werkgroep MS-verpleegkundigen. Zij betalen € 6,65 per maand voor het NU´91 lidmaatschap en -€ 10,- per jaar voor het lidmaatschap van LVMS.
,
NVHVV
Hart en Vaat Verpleegkundigen kunnen direct lid worden van Vereniging van Hart en Vaat Verpleegkundigen. Zij betalen dan € 6,65 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 50 per jaar voor het lidmaatschap van de NVHVV.
,
VGN
Gipsverbandmeesters kunnen direct lid worden van de VGN, Vereniging van Gipsverbandmeesters Nederland. Zij betalen € 6,65 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 85,- per jaar voor het lidmaatschap van de VGN.
,
VF&O
VF&O —verpleegkundigen kunnen direct lid worden van VF&O, De beroepsvereniging Vallen, Fracturen & Osteoporose. Zij betalen € 6,65 per maand en € 35,-per Jaar voor het lidmaatschap van VF&O.
,
NVLKNF
Laboranten Klinische Neurofysiologie kunnen direct lid worden van de Beroepsvereniging van Laboranten Klinische Neurofysiologie NVKLNF. Indien zij zich aanmelden vóór 1 juli 2015 betalen zij het eerste jaar € 5,- per maand voor het NU’91 lidmaatschap. Daarna € 6,65 per maand. Het lidmaatschap van NVLKNF is € 55,00 per jaar.
,
NHV
Hartfunctielaboranten kunnen direct lid worden van De Nederlandse Hartfunctievereniging (NHV). Indien zij zich aanmelden vóór 1 juli 2016 betalen zij het eerste jaar € 5,- per maand voor het NU’91 lidmaatschap. Daarna € 6,65 per maand. Het lidmaatschap van NHV is € 59,- per jaar.
.

Genoemde prijzen gelden voor 2015 en zijn op basis van automatische incasso. De contributie wordt iedere maand rond de 26e geïncasseerd door NU’91.